Ambitieus en passie voor jachten?
Dan willen wij jou graag spreken!

Vacature Projectmanager

Vanwege een toenemende vraag naar onze diensten en producten en de complexiteit van onze werkzaamheden is er binnen ons energieke en inspirerende team plek voor een:

Projectmanager

Royal Deck® is een Nederlandse organisatie die actief is in de internationale superjachtbouw. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het turn-key leveren van houten en kunststof dekken, traptreden, caprails en speciaal timmerwerk. Royal Deck® is de handelsnaam van Crown Deck B.V. en gevestigd in Krimpen aan de Lek met een productievestiging in Polen.

Inhoud functie

Als Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de nieuwbouw- en refit jachtprojecten. Je werkt in de kern van de organisatie en bent de brug tussen high-end opdrachtgevers en het uitvoerende team. Je werkt samen met diverse (internationale) opdrachtgevers/projectleiders en coördineert een strakke uitvoering van de projecten. Het is een hybride functie waarbij je werken op kantoor afwisselt met thuiswerken en op locatie van het project, zowel binnen als buiten Nederland.

In het kort:

Compententies

Wij zoeken de volgens competenties in jou

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in technische richting en/of projectmanagement)
  • Ervaring in de (jacht)bouw is een pre
  • Resultaat- en servicegericht met een flexibele instelling
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)

Aanbod

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden werk je in een inspirerende omgeving in het hoogste segment van de internationale superjachtindustrie. In deze zelfstandige functie heb je invloed op ieder onderdeel van een project. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen.

Enthousiast en geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV naar hr@royaldeck.nl

Workshop Poland